Coronabescherming bioscopen en theaters

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

In bioscopen en theaters is het erg lastig om de 1,5 meter regels na te leven. Mensen zitten hier vaak dicht bij elkaar in een ongedwongen sfeer. Het is een enorme uitdaging om in de anderhalve meter samenleving uw klanten, op een juiste, veilige wijze, een fijne avond te bieden.

Coronaschermen kunnen hierbij helpen. Zo kan een hangend of staand coronascherm bij de kassa ervoor zorgen dat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Denk ook aan verrijdbare coronaschermen langs de looproute en bij de popcorn- en lekkernijencounter. In de zalen kunt u denken aan vrije stoelen tussen de bezoekers, gecombineerd met het plaatsen van kunststof stoelschermen. 

Een coronascherm wordt ook wel een kuchscherm, spatscherm of anti-virusscherm genoemd en worden vaak gemaakt van AcrylaatPolycarbonaat of Polyester (PET-G).

coronascherm voor bureau coronascherm voor bureau

Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


coronascherm voor bioscoop- en theaterstoel coronascherm voor bioscoop- en theaterstoel

Coronascherm voor bioscoop- en theaterstoelen

Door een transparant kunststof coronascherm te plaatsen tussen bioscoop-  en theaterstoelen is het mogelijk om het aantal te gebruiken zitplaatsen te verhogen. De kunststof plaat verkleint het risico op besmetting en door de transparantie blijft de contactervaring optimaal. De uitvoering van de kunststof coronaschermen kan aangepast worden op de situatie ter plaatse.

 


Staand coronascherm kassa

Voor de kassa in uw bioscoop of theater zijn verschillende coronascherm types beschikbaar. Denk aan een staand scherm op of aan een hangend scherm boven de balie. Een staand scherm op ‘voetjes’ kan middels een aangebracht doorgeefluik een opening bieden voor een pinapparaat. Zo kunnen klanten gemakkelijk en veiliger betalen.

coronascherm voor bureau coronascherm voor bureau

coronascherm voor bureau coronascherm voor bureau

Hangend coronascherm balie

Ook wordt er door bioscopen en theaters veel gekozen voor een hangend coronascherm. Deze kan op een dusdanige hoogte gehangen worden dat er tussen de balie en het scherm een kleine opening blijft. Zo is er nog voldoende ruimte om een betaling te verrichten of om de entreebewijzen onder het scherm door te schuiven. Een hangend scherm is eenvoudig te bevestigen met een set haken. Deze zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar.


Vast, niet-verrijdbaar coronascherm

Indien u coronaschermen op een vaste plek wilt plaatsen, kies dan voor een niet-verrijdbaar scherm. Dit scherm kunt u in uw bioscoop of theater bijvoorbeeld gebruiken bij het markeren van een looproute. Hierdoor is het voor klanten duidelijk waar men wel of niet mag komen. Dit is ook een stabiele oplossing.

staand coronascherm voor kantoor staand coronascherm voor kantoor

verrijdbaar coronascherm voor kantoor verrijdbaar coronascherm voor kantoor

Verrijdbaar coronascherm bioscopen en theaters

Een coronascherm op wielen kan in bioscopen en theaters ook uitkomst bieden. Zo bent u flexibel bij de plaatsing van het scherm. Plaats het bij de ingang van een theaterzaal, toilet, horecapunt of andere locatie in uw bioscoop of theater om zo de 1,5 meter afstand te waarborgen.


Wij adviseren u graag over de juiste partner voor coronabescherming in uw bioscoop of theater

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw bioscoop of theater geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres voor coronaschermen bij u in de buurt. Wij hebben al aan honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. retail, kapperszaken en kantoren.