Corona Gelaatsschermen

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

Gelaatsschermen kunnen extra bescherming bieden in situaties waar dat wenselijk is, zoals in de medische sector, verzorgingstehuizen en tandartspraktijken. Maar ook op andere werkplekken waar er relatief dicht contact met de cliënt /patiënt is of waar een scheidingswand niet praktisch is, kunnen gelaatsschermen worden ingezet. Zoals in kapperszaken, schoonheidssalons en de fysiotherapie. Meestal wordt voor de transparante schermen dunne Polycarbonaat of Polyester (PET-G) folie gekozen. De bandjes worden veelal van POM gemaakt.

Een corona gelaatsscherm wordt ook wel een gezichtsscherm, gezichtsmasker, kuchscherm, spatscherm of anti-virusscherm genoemd.

corona gelaatsscherm tandartsencorona gelaatsscherm tandartsen

Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


coronabescherming gelaatsschermcoronabescherming gelaatsscherm

De voordelen van een gelaatsscherm

In uw praktijk, waar direct contact met een cliënt of patiënt binnen 1,5 meter onvermijdbaar is, is een gelaatsscherm een uitkomst. Het coronavirus wordt onder andere verspreid via hoestdruppeltjes die in de lucht blijven hangen. Met een gelaatsscherm verkleint u het risico dat u anderen besmet én dat anderen u besmetten. Volg daarnaast de adviezen op van het RIVM:

  • Was regelmatig uw handen
  • Nies in uw elleboog (zet wel vooraf uw gelaatsscherm af)
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Onze partners hebben al duizenden gelaatsschermen mogen leveren aan diverse branches. Interesse? Neem dan contact op, dan brengen we u vrijblijvend in contact met onze partners.


Wij adviseren u graag over de juiste partner voor corona gelaatsschermen

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw bedrijf geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres bij u in de buurt. Wij hebben al honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. supermarkten, kappers- en horecazaken, sportscholen en als gelaatsscherm.