Kunststof oplossingen anderhalve meter samenleving

Welke kunststof oplossingen bestaan er bij het invullen van de anderhalve meter samenleving?

 

Voor iedere sector kan het antwoord op bovenstaande vraag weer verschillend zijn. Zo zal de kapper of schoonheidsspecialist een andere oplossing verlangen dan de sportschoolhouder of de uitbater van een restaurant. Al zal er in een aantal sectoren uniformiteit in de oplossing bestaan. In veel andere gevallen moet er een oplossing op maat gevonden worden.

De afgelopen maanden is gebleken dat in veel gevallen de oplossingen van het anderhalve meter vraagstuk in kunststoffen zijn uitgevoerd. De supermarkten kwamen hier als eerste mee, waarna veel andere branches volgden.

Bekijk onderstaande pagina's met oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

Hieronder vindt u een overzicht met mogelijkheden die u kunt gebruiken om het risico op besmetting te verminderen. Uiteraard dient u hierbij de officiële richtlijnen van het RIVM te hanteren. Graag adviseren wij u ook over oplossingen voor situaties die hieronder niet expliciet worden vermeld. We zien dat de meest gebruikte kunststoffen voor de oplossingen Acrylaat (PMMA)Polycarbonaat of Polyester (PET-G) zijn, dus bekijk ook die pagina's eens voor specifieke eigenschappen.

Wij adviseren u graag over de juiste partner voor coronabescherming

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw anderhalve meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw bedrijfs- of culturele omgeving meer geschikt te maken voor de anderhalve meter samenleving? Neem dan contact met onze specialisten op voor een juist kunststofadvies en een doorverwijsadres bij u in de buurt (zie contactbuttons in bovenstaande thema pagina's). Wij hebben al aan honderden ondernemers kunststof plaatmateriaal mogen leveren. We adviseren u dus ook in kant-en-klare oplossingen die onze partners aanbieden.

Veilig werken gedurende het coronavirus

Benieuwd welk kunststof plaatmateriaal geschikt is voor het maken van coronaschermen, afscheidingen, spatschermen?