Professionele 3D Printers

Steeds vaker wordt 3D printing toegepast bij bedrijven. Langzaam komt de technologie los van het ‘’hobby karakter’’ en steeds meer gaat de technologie onderdeel uitmaken van bestaande productie processen. Bij een hoogwaardig verwachtingspatroon behoren hoogwaardige machines en hoogwaardige materialen. Om de toepassingsgebieden van deze hoogwaardige machines aan te duiden, spreken we van ‘’printers voor de professionele omgeving’’.

Deze toepassingsgebieden kunnen gericht zijn op Engineering en (Rapid) Prototyping maar ook op productieomgevingen waar veel kleine series en of single pieces geproduceerd worden.


De keuze van de juiste machine en het materiaal is van cruciaal belang bij het implementeren van deze nieuwe technologie in uw professionele omgeving. Vink Kunststoffen helpt u graag bij maken van de juiste keuzes en gaat met u gezamenlijk kijken naar welke machine, technologie en oplossing het beste past bij uw wensen en behoeften. De kennis van machines en filament die Vink kunststoffen heeft opgebouwd door middel van testen en ervaring helpt bij het vergelijken van bestaande machines en technologieën. Door deze ervaringen heeft Vink kunststoffen gekozen voor Europese fabrikanten van zowel machines als filament waardoor de technologie voldoet aan de lokale wetten en regelgeving.


Tractus3D T650P High End Material

MassPortal Dynasty (AMS)


Over de Massportal Dynasty (AMS)

Met de MassPortal Dynasty (AMS) is het continue produceren van 3D geprinte objecten verder geautomatiseerd. Dit Additive Manufacturing System maakt serieproductie mogelijk.  Middels het automatisch vervangen van het prindbed, einde filament detectie, opslag controle, print job management en online workflow, is de Dynasty een van de meest veelzijdige printfarms van dit moment.