3D printen

We ondersteunen u en uw bedrijf volledig bij uw introductie in 3D Printen

De digitale economie staat voor de deur en 3D Printen zal daarin een zeer belangrijke rol spelen. We merken in onze werkzaamheden dat 3D printen zover ontwikkeld is, dat het goed inzetbaar is voor eindproducten voor onze klanten. Deze kennis en ervaring willen wij graag met u delen om uw bedrijf te helpen in de ontwikkeling naar de digitale economie.

Het programma van de Vink Academie ondersteunt u bij de introductie van de 3D print technologie in uw bedrijf. Dit doen we door het geven van introductietrainingen of themaprogramma’s rond toepassingen zoals productie van kleine series of het versnellen van uw T2M met 3D Printen.

In onze vaktrainingen leren deelnemers de verschillende technieken te gebruiken. Het printen van uw 3D design kunt u uitbesteden aan onze 3D Print Service. Wij hebben ruime ervaring met het printen met verschillende technieken. Mocht u zelf willen printen? Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een printer. Vink 3D Printing is agent en distributeur voor desktop- en industriële 3D printers en grondstoffen in de Benelux.