Samenwerken aan preventie van besmetting

Samen met klanten werkt Vink aan de preventie van besmetting

Wij zijn er trots op dat wij de afgelopen dagen samen met onze relaties bij honderden supermarkten de kassa's en servicebalies in Nederland hebben kunnen voorzien van duizenden doorzichtige schermen. De schermen moeten klanten en medewerkers beschermen tegen het besmettelijke coronavirus, omdat het lastig is bij de kassa's om de door het RIVM aanbevolen 1,5 meter afstand te houden tussen klant en personeel.

Deze week is er door ons hele team keihard gewerkt om grote hoeveelheden transparant materiaal te leveren en met onze enorme zaagcapaciteit is er zelfs ’s nachts gewerkt om aan de forse onverwachte vraag te voldoen. Het komt nu extra goed uit dat Vink in Nederland de grootste voorraad van (transparante) kunststof halffabricaten beschikbaar heeft in materialen zoals b.v. Acrylaat, Polycarbonaat (Lexan, Makrolon), PETG/Axpet (Vivak, Polyester) en PVC (Vikunyl).

Voorbeelden van onze transparante kunststoffen voor deze toepassingen:

PMMA (Acrylaat) Polyester (PETG) Polycarbonaat (Lexan) PVC (transparant)
PMMA (Acrylaat) PETG Platen Polycarbonaat Lexan platen  PVC Plaat transparant

In deze hectische tijden staat ook bij Vink het gezondheidsbelang nu voorop en als marktleider kunnen wij een mooie rol spelen op het gebied van advies en levering van kunststof halffabricaten. Onze medewerkers helpen met hun specialistische kennis onze klanten en hun klanten uitstekend in hun zoektocht naar effectieve en verantwoorde oplossingen om mensen te beschermen tegen besmetting met het COVID-19 virus.

Natuurlijk zouden wij daar liever geen onderscheid in maken, maar het spreekt voor zich dat wij, samen met onze klanten en leveranciers, prioriteit geven aan de vitale sectoren waar het belang het grootst is, zoals de gezondheidszorg en de voedingsbranche.

Heeft u een vraagstuk rond het inzetten van kunststof voor preventie of een duurzame oplossing, dan adviseren wij u graag naar het juiste materiaal voor uw toepassing!

Acrylaat Kappen

Gepubliceerd op: 19 Mar, 2020