Waardebon JBLWaardebon JBL

Afgelopen maanden is er een enorme hausse geweest in de vraag naar transparante kunststoffen. Wereldwijd was de behoefte enorm en zijn er op veel plekken tekorten en lange levertijden ontstaan. Dit vanwege de explosieve vraag naar kuchschermen, afscheidingspanelen, bureauschermen en nog veel meer transparante coronawerende toepassingen. Toen werd ook duidelijk dat het houden van grote voorraden en het hebben van betrouwbare producenten van essentieel belang is.

Helaas is de situatie rondom corona op dit moment wederom zorgelijk. De cijfers blijven stijgen en de onzekerheid over een tweede golf neemt alleen maar toe. Daarom willen wij u ook nu laten zien dat Vink de grootste voorraadhouder is op het gebied van transparante kunststoffen. Om dit te onderstrepen hebben we, voor de afnemers van transparante kunststoffen, een speciale actie opgestart:

Bij bestelling van elke volle pallet transparant materiaal ontvangt u een waardebon van JBL cadeau!


Actievoorwaarden

 • Actieperiode: 30 september  t/m 30 november 2020
 • Waardebon geldt alleen bij afname van volle pallets van gelijke dikte in standaardformaten, zagen in overleg
 • Waardebon vrij te besteden op de webshop van JBL
 • Per order op de JBL shop kan 1 waardebon gebruikt worden
 • Waardebon ontvang je binnen 24 uur na aankoop
 • Actie geldt voor elke bestelling, zowel telefonisch, per mail of via de shop
 • Lopende orders, termijnorders en afroeporders uitgesloten van deelname

Geldig voor pallets van het volgende materiaal:

Materiaal Dikte Webshop
Acrylaat glashelder 2* t/m 8 mm Bekijk in onze webshop
Polycarbonaat glashelder 2 t/m 8 mm Bekijk in onze webshop
Polyester glashelder 3 t/m 8 mm Bekijk in onze webshop

*In dikte 2mm is de actie enkel nog geldig voor halve platen in de geëxtrudeerde variant, afmeting 2050x1525 millimeter
Het aantal platen per pallet verschilt, maar het gangbare maximale gewicht per pallet is 1000 KG. Benieuwd naar meer details, neem contact op via 0316-298911.


JBL WebshopJBL Webshop

Veilig werken met transparante kunststoffen

Om medewerkers en klanten te beschermen tegen het besmettelijke coronavirus worden doorzichtige materialen ingezet. Bij kassa's en servicebalies van supermarkten en winkels, waar het lastig is om de door het RIVM aanbevolen 1,5 meter afstand te houden, worden spatschermen geplaatst. In ziekenhuizen beschermen doorzichtige gezichtsmaskers onze mensen in de zorg.

In deze hectische tijden staat ook bij Vink het gezondheidsbelang nu voorop en als marktleider kunnen wij een mooie rol spelen op het gebied van advies en levering van kunststof halffabricaten. Onze medewerkers helpen met hun specialistische kennis onze klanten en hun klanten uitstekend in hun zoektocht naar effectieve en verantwoorde oplossingen om mensen te beschermen tegen besmetting met het COVID-19-virus.

Er wordt door ons hele team keihard gewerkt om grote hoeveelheden transparant materiaal te leveren en met onze enorme zaagcapaciteit is er zelfs ’s nachts gewerkt om aan de forse onverwachte vraag aan spat- en kuchschermen te voldoen. Het komt nu extra goed uit dat Vink in Nederland de grootste voorraad van (transparante) kunststof halffabricaten beschikbaar heeft. Bovendien hebben we speciaal voor deze tijden we extra informatiepagina's gemaakt over hoe de inzet van transparante materialen kan helpen bij veilig werken. 


Vink is voorraad

 • Voor 17.00 besteld, de volgende werkdag geleverd
 • Meer dan 16.000 m/2 magazijnruimte
 • 16 eigen vrachtwagens voor dagelijks transport
 • Meer dan 25.000 kunststof halffabrikaten op voorraad
 • Meer dan 65 jaar ervaring in kunststof