Vacature Service Engineer (Vink VTS)

Fulltime, standplaats Wormerveer

Leuk dat je de vacature voor de functie Service Engineer bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode, ga je aan de slag als Service Engineer. Je vertegenwoordigt Vink VTS tijdens bezoeken aan onze klanten in heel Nederland. Bij onze klanten installeer je apparatuur en softwarepakketten uit ons verkoopprogramma. Je voert periodiek onderhoud uit, repareert, verhelpt storingen en vervangt onderdelen indien nodig.

Daarnaast ondersteun en adviseer je onze klanten zowel telefonisch als op locatie met bezoeken en eventuele instructie. Je bent verantwoordelijk voor de administratie en rapportages van jouw servicebezoeken.

In welk team kom je?

Vink VTS maakt deel uit van Vink Kunststoffen B.V. en bestaat uit 50 enthousiaste collega’s en is gevestigd in Wormerveer en Doetinchem.

In Wormerveer bevinden zich de afdelingen Logistiek, Inkoop, Verkoop, Service en het Experience Center. In Doetinchem zijn de afdelingen Marketing en Verkoop binnendienst gesitueerd. De afdeling Service richt zich op de verkoop, implementatie en onderhoud van systemen en apparatuur. De afdeling bestaat uit 12 collega’s, waaronder Service Engineers, Sales Engineers, Accountmanager Internal Sales en Accountmanager Field Sales.

Wie ben jij?

Om deze verantwoordelijke en afwisselende job succesvol uit te kunnen voeren, ben je sterk klant- en oplossingsgericht. Je beschikt over goede communicatie vaardigheden. Gezien de aard en het werkgebied van de functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde MBO-4 opleiding met technische achtergrond.
  • Affiniteit met fijn mechanica.
  • Kennis van besturingssystemen voor Microsoft Windows en Apple OSx is een pré.
  • Kennis van en ervaring met servicewerkzaamheden is een pré.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Reisbereidheid: Je reist voor onze klanten door Nederland en bent regelmatig op de onze locatie in Wormerveer.
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie in een dynamische organisatie, veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en een collegiaal werkklimaat. Naast een marktconform salaris kennen wij solide arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld: winstdelingsregeling, 30 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen van extra dagen, studieregeling en pensioen.

En nu... solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eric Heeres, bereikbaar via 06-55866392.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren, mail dan je sollicitatie met motivatie naar vink.vacature@nl.vink.com