Operator CNC Frezen (incidenteel draaien)

Vink Techniek, afdeling Verspanende bewerkingen

Leuk dat je de vacature voor de functie Operator CNC frezen bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

 • Wat ga je doen? (Klik om te bekijken) 

  In de functie van Operator CNC frezen bedien je een CNC-machine om kunststof halffabricaten volgens de aangeleverde specificaties te bewerken. Daarnaast controleer je de uitgangsmaterialen op maatvoering, soort en kwaliteit en de gefreesde producten aan de hand van de bijgeleverde documenten. Het streven daarbij is om materialen zo effectief mogelijk te verbruiken en de uitvoertijd zo efficiënt mogelijk in te richten. De bewerkte kunststoffen dienen tijdig bij de opslag of de volgende bewerking aangeleverd te worden.

  Je komt te werken in een tweeploegendienst.

 • In welk team kom je?

  Vink Techniek is onderdeel van Vink Kunststoffen en is gevestigd in Didam. Vink Techniek bestaat in totaal uit een team van bijna 60 medewerkers. Je komt te werken binnen de afdeling Productie, Verspanende bewerkingen. Deze groep bestaat uit 20 enthousiaste vakmensen.

 • Wie ben jij?

  Ben jij een vakman of –vrouw die ervaring heeft met bovengenoemde werkzaamheden en kun je goed werken vanaf tekening, dan komen we graag met jou in contact! Wat we verder van je vragen is dat je zelfstandig de aan jou vertrouwde opdrachten kunt uitvoeren en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Het aanhouden van de gestelde maattoleranties is daarbij van groot belang.

  Collegialiteit hebben wij hoog in het vaandel staan en we breiden ons team dan ook graag uit met een collega die beschikt over deze eigenschap.

 • Functie is vacant per?

  Direct.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pim Adriaans (Productiemanager) via 06 - 20 44 78 85.