Vacature medewerker experience center

20-24 uur per week, standplaats Wormerveer

Leuk dat je de vacature voor Medewerker Experience Center bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

 • Wat ga je doen?

  De trainingen en demonstraties vinden plaats in het Experience Center in ons pand in Wormerveer. Hier hebben wij meerdere professionele ruimtes voor demonstraties van systemen en trainingen van plaktechnieken. Deelnemers leren daar de nieuwste technieken in het aanbrengen van diverse folies. Wij werken hiervoor samen met diverse trainers. 

  De vraag naar trainingen stijgt en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het gehele traject van aanmelding tot after sales (reviews) wil coördineren. De functie bestaat uit met name organisatorische werkzaamheden, maar daarnaast denk je ook mee in het verder laten groeien en het professionaliseren van het Experience Center. Het betreft een nieuwe functie waarbij je veel vrijheid krijgt om dit vorm te geven. De werkzaamheden die onder andere tot deze functie behoren zijn:

  • Plannen en organiseren van de diverse trainingen, in samenwerking met trainers;
  • Uitnodigen van klanten die zich hebben aangemeld;
  • Ontvangen en begeleiden van deelnemers op trainingsdagen en het verzorgen van de diverse trainingsruimtes, materialen alsook lunches;
  • Administratie en facturatie van de trainingen;
  • Werkzaamheden die voortkomen uit de creatieve ideeën die je samen met collega’s bedenkt om het Experience Center te professionaliseren en te laten groeien.

   

 • In welk team ga je werken?

  Vink VTS is de groothandel en distribiteur in snij- en wrapfolies, printfolie, inkten, gereedschappen en accessoires. Ook leveren wij groot formaat printsystemen, snijplotters en apparatuur van diverse leading brands. Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze klanten extra service door middel van trainingen en demonstraties.

  Wij werken met 40 collega’s vanuit Wormerveer en Doetinchem. In Wormerveer is het Magazijn, Inkoop, Technische Dienst en het Experience Center gesitueerd. De afdelingen Marketing, Productmanagement en enkele binnen- en buitendienstmedewerkers werken vanuit ons kantoor in Doetinchem.

 • Wie ben jij?

  Er zijn 3 kernwoorden die jou omschrijven:

  • Organisatietalent
  • Gastvrouw/Gastheer
  • Ondernemend

  Jij organiseert en verzorgt onze trainingen tot in de puntjes. Onze deelnemers zijn jouw gasten en je zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en waar nodig zoek je de samenwerking met collega’s, trainers of externe partijen op.

  Je denkt in mogelijkheden voor de toekomst en kunt dit omzetten in concrete acties die bijdragen aan de groeidoelstellingen van het Experience Center.

  Daarnaast beschik je over:

  • Een aantal jaren ervaring in het coördineren van opleidingen, evenementen, reizen en/of beurzen.
  • Een afgeronde HBO-opleiding richting bijvoorbeeld: Hospitality, Eventmanagement of Commerciële Economie.

  Heb je een HBO-opleiding afgerond in een andere richting, maar beschik je wel over de gevraagde ervaring? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

 • Wie zijn wij?

  Vink VTS maakt deel uit van Vink Kunststoffen B.V. Met het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle mogelijke toepassingen van kunststof halffabricaten, zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van Nederland én van de Europese markt. Inmiddels hebben wij meer dan 76 vestigingen en meer dan 1000 medewerkers in Europa, gebaseerd op onze succesvolle Nederlandse formule. Wij zijn dé dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking met 65 jaar ervaring.

  We zijn een dynamische organisatie met meer dan 300 medewerkers in Nederland. Eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Dit gecombineerd met een collegiale werksfeer maken het werken bij Vink extra aantrekkelijk.

 • Wat bieden wij?

  Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van onze organisatie. We bieden je een uitdagende functie in een dynamische organisatie, veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en een collegiaal werkklimaat. Wij vinden het belangrijk je je blijft ontwikkelen en daar horen diverse interne en externe trainingen bij. Daarnaast mag je van ons een marktconform salaris en solide arbeidsvoorwaarden verwachten.

 • En nu...Solliciteren!

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric Heeres, Assistent Vestigingsmanager, beantwoordt ze graag: 06-55866392.

Vacature medewerker experience centerVacature medewerker experience center