Vacature Magazijnmedewerker / Machineoperator

40 uur in een wisselend rooster

Leuk dat je de vacature voor de functie Magazijnmedewerker / Machineoperator bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wat ga je doen? (klik om te bekijken)

In de functie van Magazijnmedewerker/Machineoperator zorg je voor de goederenstroom in ons magazijn of zaag/knip je kunststof platen en folies. Jouw taken hierin zijn:

 • Orderpicken en inpakken van materialen.
 • Machinaal zagen en knippen van kunststof platen en folies.
 • Signaleren van onderhoudswerkzaamheden aan machines.
 • Enkele administratieve taken, zoals het muteren van orderbonnen.
 • Controleren of materialen onbeschadigd zijn en voldoen aan de specificaties op de orderbon.
 • Laden en lossen van vrachtwagens.
 • Uitpakken en, na keuring, opslaan van goederen.
 • Zorgen voor orde, netheid en veiligheid.
 • Alle voorkomende werkzaamheden binnen het magazijn.
In welk team kom je?

Het logistieke team van Vink Kunststoffen in Didam bestaat uit in totaal 65 collega’s die werkzaam zijn vanuit de disciplines Magazijn, Expeditie en Transport.

Magazijn is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, voorraadbeheer, verwerking van orders, het op maat zagen, knippen en inpakken van kunststof plaat- en foliematerialen. Expeditie zorgt voor het laden en lossen van onze eigen vrachtwagens en verwerkt retour gekomen producten. De medewerkers van de afdeling transport zorgen ervoor dat onze producten zo correct en zo snel mogelijk bij onze klanten afgeleverd worden. Afhankelijk van je voorkeur voor magazijn- of machineoperator werkzaamheden wordt je binnen de afdelingen Magazijn en/of Expeditie ingezet.

Wie ben jij?

Om deze afwisselende job succesvol uit te kunnen voeren, beschik je bij voorkeur over:

 • Een afgeronde opleiding VMBO
 • Heftruckcertificaat
 • Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden. Er wordt gewerkt in een schuifploegdienst waarbij je de ene week in dagdienst werkt en de andere week in een avonddienst.
Wie zijn wij?

Met het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle mogelijke toepassingen van kunststof halffabricaten, zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van Nederland én van de Europese markt. Inmiddels hebben wij meer dan 32 vestigingen en zo’n 1000 medewerkers in Europa, gebaseerd op onze succesvolle Nederlandse formule. Wij zijn dé dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking met 65 jaar ervaring.

We zijn een dynamische organisatie met meer dan 275 medewerkers waarbij eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dit gecombineerd met een collegiale werksfeer en doelgericht werken maken het werken bij Vink extra aantrekkelijk.

Wat bieden wij?

Vink Kunststoffen biedt een uitdagende functie in een dynamische organisatie, veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en een collegiaal werkklimaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daar horen diverse interne en externe trainingen bij. Daarnaast mag je van ons een marktconform salaris en solide arbeidsvoorwaarden verwachten.

En nu....Solliciteren!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Worm, tel: 06-51420508. Klik op de knop ‘Solliciteer direct’ om te solliciteren.

Vacature Magazijnmedewerker / MachineoperatorVacature Magazijnmedewerker / Machineoperator