Vacature Kunststofbewerker CNC Frezer

Afdeling Verspanend: portaalfrezen

Al meer dan veertig jaar is Vink Techniek gespecialiseerd in het zowel ambachtelijk als CNC en gerobotiseerd bewerken van kunststof halffabricaten. De in al die jaren opgebouwde materiaal- en bewerkingskennis is uniek en samen met de zeer ruime ervaring en speciale productiefaciliteiten staat Vink Techniek borg voor hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Vink Techniek heeft alle bewerkingsmogelijkheden onder één dak. Dat maakt het voor Vink Techniek als geen ander mogelijk om gecombineerde kunststof bewerkingen, die nodig zijn voor het produceren van complexe producten, in kunststof uit te voeren. Vink Techniek investeert in modernisering van haar machinepark met de meest moderne machines en nieuwste technieken.

Vink Techniek is een onderdeel van Vink Kunststoffen B.V.

Vanwege groei, zijn we bij Vink Techniek op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Kunststofbewerker Frezer
(Afdeling Verspanend: portaalfrezen) 

Als CNC Frezer zorg je voor het op tijd gereed en compleet maken van orders door het zelfstandig frezen van kunststoffen aan de hand van orderbonnen, instructies en tekeningen. Je bedient hierbij meerdere CNC gestuurde portaalfreesmachines. Tevens heb je een scherp oog voor de technische kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Je controleert of materialen onbeschadigd zijn en je signaleert en meldt eventuele afwijkingen in materiaalsoort, hoeveelheid en specificatie.

Je vindt het leuk om binnen een team te werken aan complexe producten en stelt van nature kwaliteit, doorlooptijd en efficiency binnen je werkzaamheden voorop.

Je bent flexibel inzetbaar voor allerhande werkzaamheden binnen de afdeling Verspanend. Daarnaast kun je, indien noodzakelijk, ook op andere afdelingen werkzaamheden uitvoeren.

De nadruk van je werkzaamheden zal liggen op het gebied van frezen. Het betreft een functie in tweeploegendienst.

Profiel

Je hebt MBO niveau 3 werk- en denkniveau. Je hebt gedegen vakkennis en bent attent op afwijkingen in materialen en/of specificaties. Je hebt kennis van materialen en gevoel voor techniek en kwaliteit evenals het optimaal inzetten van productie- en hulpmiddelen. Je kunt uitstekend complexe tekeningen lezen en vertalen naar concrete werkzaamheden. Verder ben je flexibel, een vakman en multifunctioneel inzetbaar binnen de Productie. Je hebt ervaring met het werken met CNC freesmachines, bij voorkeur met CNC bewerkingscentra zoals deze ook in de houtbewerking worden toegepast. Kennis van Woodwop is een pré.


Wat biedt Vink Kunststoffen

- Een uitdagende functie in een dynamische organisatie;

- Een gedegen inwerktijd voor specifieke materiaal- en bewerkingskennis;

- Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;

- Een ervaren en collegiaal team van specialisten;

- Solide arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd? Zend dan je sollicitatie met cv naar: vink.vacature@nl.vink.com

www.vinktechniek.nl
www.vinkkunststoffen.nl