Vacature Kunststofbewerker (24-40 uur)

Locatie Vink Techniek, afdeling verbinden

Leuk dat je de vacature voor de functie productiemedewerker bij onze locatie Vink Techniek bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

 • Wat ga je doen? (Klik om te bekijken)

  In de functie van Kunststofbewerker word je afwisselend ingezet bij het lijmen, buigen, vormen en kanten van kunststoffen binnen de Productieafdeling Verbinden. Je werkt hoofdzakelijk aan producten zoals machinekappen waardoor jij een bijdrage levert aan het zichtwerk van onze klanten. Je komt te werken in de dagdienst.  

 • In wellk team kom je? 

  Vink Techniek is onderdeel van Vink Kunststoffen en is gevestigd in Didam. Vink Techniek bestaat in totaal uit een team van bijna 60 medewerkers. Je komt te werken binnen de afdeling Productie, Verbinden. Deze groep bestaat uit 20 enthousiaste vakmensen.

 • Wie ben jij?

  Ben jij handig en leergiering en kunt je je goed concentreren, dan komen we graag met jou in contact! Wat we verder van je vragen is dat je de aan jou vertrouwde opdrachten kunt uitvoeren en dat je nauwkeurig, precies en netjes werkt. Vanzelfsprekend word je hiervoor intern opgeleid. De producten die jij maakt, worden het visitekaartje voor onze klant. Daarnaast houd je van afwisseling en ben je flexibel inzetbaar. Collegialiteit hebben wij hoog in het vaandel staan en we breiden ons team dan ook graag uit met een collega die beschikt over deze eigenschap.

 • Functie is vacant per?

  Direct.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sjoerd Hieltjes (Productiemanager Verbinden) via 06-18 96 56 85.