Plazit

De Plazit Polygal Group behoort internationaal gezien tot de toonaangevende fabrikanten van thermoplastische platen. Het concern is wereldwijd gekend om haar innovatieve en hoogwaardige producten en deskundige technische ondersteuning. De Plazit productiefaciliteiten bevinden zich in Israël, de VS, Chili, Bulgarije, Rusland en Spanje en leveren voornamelijk polycarbonaat platen massief en pmma, acrylaat platen aan Vink.

Zowel Plazit als Polygal begonnen in 1973 geëxtrudeerde kunststofplaten te produceren. In 2011 lieten zij hun operationele activiteiten samensmelten en gingen als Plazit Polygal Group door om hun producten, productiefaciliteiten, human resources en hun aanwezigheid op de markt verder te ontwikkelen.

De Plazit Polygal Group is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, CSTB (Frankrijk), HCACP, ROHS, brand- en gezondheidscertificeringen en andere internationale normen. Platzit's deskundigen bieden technische ondersteuning en voortdurende productontwikkeling om aan de veranderende behoeften van onze wereldwijde klantenkring te voldoen.

Bekijk onderstaand een video die wij hebben opgenomen bij onze leverancier Plazit Polygal:


Plazit LogoPlazit Logo