Een spontane duizendpoot, van alle markten thuis

Een interview met Leyla Aydemir, 1 jaar medewerker van Vink

In november 2018 heeft Leyla haar start gemaakt bij Vink Kunststoffen en nu al voelt zij zich bij Vink als een vis in het water. Ik voel me hier echt thuis en heb het gevoel dat mijn collega’s familie voor mij zijn. Met deze positieve woorden begint Leyla haar verhaal over haar nog korte loopbaan bij Vink. Leyla is geboren en getogen in Arnhem en komt over als een spontane persoonlijkheid die midden in de huidige maatschappij staat. Vijf dagen in de week werkt Leyla op de inpakafdeling bij Vink, op de zaterdag is ze actief als letselschadeadviseur bij Randstad. Tussendoor ondersteunt Leyla ook nog de Kamer van Koophandel bij het ontwikkelen van het Turkse bedrijfsleven in Nederland. Als intermediair brengt Leyla Turkse en Nederlandse bedrijven met elkaar in verbinding, met als doel om samenwerkingsverbanden tot stand te brengen.

Hierbij komt haar Turkse achtergrond natuurlijk goed van pas. Als KvK intermediar komt Leyla ook in aanraking met aansprekende internationale projecten. Zo heeft ze een delegatie van Turkse zakenvrouwen begeleidt bij een bezoek aan het Europese Parlement. Daarnaast staat binnenkort een bezoek gepland aan Ekrem Imamoglu, de huidige burgemeester van Istanbul. Tijdens dit bezoek zullen de uitbreidingsmogelijkheden m.b.t. de samenwerking tussen Turkse en Nederlandse bedrijven besproken worden. Al met al een volle agenda, die aangeeft dat Leyla van alle markten thuis is.

Leyla Aydemir | Vink KunststoffenLeyla Aydemir | Vink Kunststoffen

De focus van Leyla ligt echter bij haar Vink werkzaamheden. Ze vindt het heerlijk om samen met haar collega’s zorg te dragen voor het op een juiste wijze inpakken van de vele kunststoffen die naar onze klanten worden verstuurd. Dat de kunststoffen op een correcte wijze worden ingepakt ziet Leyla als een belangrijk onderdeel van het totale orderproces. Dit zorgt er namelijk voor dat de geleverde materialen direct en onbeschadigd door onze klanten kunnen worden ingezet. Om de uitvoering van haar werkzaamheden nog flexibeler te maken, heeft Leyla via Vink en met succes een heftruckcursus gevolgd. Nu kan ze ook zelf de goederen aanvoeren ten behoeve van de inpakwerkzaamheden.

Leyla | Vink KunststoffenLeyla | Vink Kunststoffen

 Net als dat haar Vink collega’s belangijk zijn voor haar zijn, geldt dat ook voor haar familie. Om de drie maanden maakt Leyla een reis naar Turkije om haar familie daar te bezoeken. Ze heeft een hechte band met haar familie en vindt het belangrijk om die te onderhouden. Daarom vindt Leyla het ook erg fijn dat Vink haar de mogelijkheid biedt om deze familiereizen te maken. Zoals het een optimist betaamt, ziet Leyla haar leven en werk bij Vink positief tegemoet en kijkt ze al uit naar het nog meer samenwerken met mensen.