ESEF beurs: verplaatst

ESEF Maakindustrie en TechniShow verplaatst naar 1 t/m 4 september.

04-03-2020 Officiële update vanuit ESEF:

In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-Vimag en Jaarbeurs over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020. Voor ESEF Maakindustrie is eveneens overleg geweest met meerdere partijen.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow of ESEF Maakindustrie te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. De organiserende partijen hebben hierover veelvuldig contact gehad met de stakeholders. Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen zowel de TechniShow als ESEF Maakindustrie de komende edities in maart geen volwaardig concept kon bieden. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende edities van de TechniShow en ESEF Maakindustrie worden verplaatst. De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht.

Voor Jaarbeurs zijn de richtlijnen van de overheid en het RIVM over het houden van evenementen overigens leidend. Van geval tot geval wordt echter bekeken of er aanleiding en mogelijkheid bestaat een beurs of evenement eventueel te verplaatsen.

Originele nieuwsitem:

Dit jaar staan Vink Kunststoffen en Vink Techniek met een wel heel bijzonder thema op de ESEF beurs 2020!

Namelijk circulariteit én de rol van Vink in de keten. We zien u graag op onze prachtige stand B070 van 17-20 maart 2020! Wat is uw startpunt?

Live productieketen

Vanuit de stand van Vink rijdt er een Automatic Guided Vehicle (AGV) met onze kunststoffen naar een live productie straat van wel 15 meter lang. Hier komen de halffabricaten in het verwerkingsproces terecht waarbij Vink het startpunt is! De noodzaak van circulair produceren wordt hier geheel duidelijk gemaakt. Echt een aanrader om te bezoeken!

De beursstand bestaat dit jaar uit 4 onderdelen waarmee we ons verhaal aan u kunnen vertellen:

  • Kunststof halffabricaten
  • Kunststof bewerking
  • Logistiek
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Kom in gesprek met onze professionals en bespreek uw uitdagingen. We zijn dan ook benieuwd wat uw startpunt is! Meld deze alvast aan via de mail, we kunnen uw uitdaging dan bespreken op de ESEF, beursstand B070 van 17-20 maart 2020. 

Wat is uw startpunt? Een bewerking? Of een uitdaging? We helpen u graag bij de materiaalkeuze en de bewerking van uw innovatievraagstuk dankzij de samenwerking van Vink Kunststoffen en Vink Techniek. Daarbij bieden wij u onze 65 jaar kunststof kennis en 25.000 producten aan. We gaan ook graag met u in gesprek over hoe u een bijdrage kunt leveren in de keten van 'restmateriaal' naar nieuw materiaal. Sta sterker met Vink.

Gepubliceerd op: 14 Feb, 2020