Samen het succes van de webshop vieren

De webshop bestaat 1 jaar! En dit willen we vieren met onze klanten. Met jou dus!De Vink webshop bestaat 1 jaar…. Reden voor een feestje! En dit willen we vieren met onze klanten. Jou dus!
Deze actie staat geheel in het teken om jou een fijne avond te bezorgen. 

Een jaar geleden is de Vink Webshop gelanceerd. Dit was een bijzondere mijlpaal in de historie van Vink waarmee we zelfs een award hebben gewonnen: de Magento Imagine Excellence Award voor ‘Best B2B Implementation’. Een technisch hoogstandje dus en uniek in de kunststof wereld. Maar we zijn er nog niet want we blijven bezig om ons platform, met input van jullie, te verbeteren en hebben nog veel plannen voor de toekomst. Mede hierom zijn en blijven wij dé marktleider in Nederland op het gebied van kunststof halffabricaten!

Vink Kunststoffen houdt van film. Wist je dat er in de bioscopen veel kunststoffen worden gebruikt? Denk aan de houders waar je je drinken in bewaart, de stoelen waar je op zit en ook de LED verlichting die je ziet. Kunststof zit overal en daar mogen we best trots op zijn.

Sit back & Relax

Van 1 tot en met 31 juli maak je kans op 2 bioscoopkaarten, zodat je lekker kunt relaxen na jouw drukke dag. Dat heb je wel verdiend! Er zijn in totaal 100 bioscooptickets te verdelen. In totaal maken dus 50 personen kans op 2 tickets per persoon.

Hoe doe je mee?
Iedereen die in de actieperiode een bestelling plaatst in onze webshop doet automatisch mee. De winnaars kunnen de tickets verdelen binnen het bedrijf, of zelf naar de bioscoop gaan! Zo is er naast hard werken even tijd voor ontspanning!

Zo werkt het:

  • Doe een bestelling in de webshop
  • Je ontvangt een automatische mail dat je meedoet
  • Na 31 juli krijg je bericht of je de winnaar bent van 2 bioscoopkaarten.

De actie loopt van 1 t/m 31 juli 2019.

Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Zie de film hieronder om alvast een voorproefje te krijgen van de films die momenteel draaien bij bijvoorbeeld Pathé (o.a. MIB International, Child's Play, Aladdin, X-Men, Pets, Red Joan, Long Shot, Rocketman, Godzilla, John Wick 3). 

Tickets

Bekijk de trailer van Long Shot