PVC-U

De veel toegepaste PVC-U buizen zijn beschikbaar in buitendiameters variërend van 6 t/m 500 mm in combinatie met verschillende wanddikten. Deze buizen zijn te verkrijgen in een grijze en een transparante uitvoering. De drukklassen lopen van drukloos tot aan een grote range van PN classificaties.
PVC-U Buis

PVC-U Buis

PVC-U beschikt over zeer goede chemische en elektrische eigenschappen. Ook de bewerkingsnauwkeurigheid is hoog. Het temperatuurbereik van PVC-U loopt van 0 tot +60°C. PVC-U is aangetoond fysiologisch onschadelijk. PVC-U buizen vinden hun toepassing o.a. in de waterbehandeling en de chemische proces industrie.
Laat alle 121 producten zien Toon slechts 3 producten
PVC-U Buis transparant

PVC-U Buis transparant

Transparante PVC-U buizen zijn de ideale oplossing voor visuele toepassingen in de bio- en farmaceutische industrie en in de chemie. De transparante hard PVC buizen hebben een hoge lichttransmissie (tot 88%), zijn normaal slagvast en chemisch bestendig. De transparantie is afhankelijk van de diameter en de wanddikte. Chemische en thermische belastingen kunnen de transparantie aantasten.
Laat alle 52 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie PVC-U buizen

Houd bij de bestelling van PVC-U buis rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte, wanddikte en binnen- en buitendiameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.